Vi holder desværre lukket i 2021. Vi satser på at åbne i 2022 igen. 


Ved eventuelle spørgsmål benyt mail bb@sejerlund.dk

Udflugtsmål og oplevelser

Lollands haver

Fuchsiahaven  også kaldet Paradishaven i Utterslev bare 4 km. herfra byder på en fantastisk samling af mere end 500 fuchsia.

Peter Hansens have i Kappel på Lolland er en af Nordeuropas største privatejede plantesamlinger med et område på 35.000 kvadratmeter. Her kan I opleve et flot anlæg med hele tre søer og massevis af smukke og specielle blomster og buske.

Dyreliv

Når I er på ferie på Vestlolland kan I opleve et spændende og eksotisk dyreliv. Gå en tur på strandpromenaden på vejen til Onsevig havn og nyd udsigten over havet.

Ved Nakskov Fjord på Lolland kan I se et helt usædvanligt fugleliv med blandt andet ynglende havørne.

Besøg Nordeuropas største naturpark Knuthenborg Park og Safari på Lolland med sine 460 hektar jord.

Farvandet ved Vestlolland

På Lolland kan I få en aktiv ferie på havet og ved kysten. Prøv for eksempel sportsdykning i vandene ud fra Lolland og bliv fortrolig med havets forunderlige verden. I kan også vælge at sejle ud med kuttere eller turbåde fra Onsevig havn og fange aftensmaden med hjem. Der kan arrangeres ture ud  til vindmøllerne og øerne i Nakskov Fjord.

Der er også gode muligheder for kystfiskeri på Lolland og herfra er havet er ikke mere end 3 kilometer væk.

Lollands råvarer

På vestlolland har vi fokus på grønne energiformer og øen er da også med sin gode muld og unikke beliggenhed kendt for sine gode og sunde råvarer af høj kvalitet. Frugterne fra øen har da også en utrolig høj kvalitet - så høj at selveste Claus Meyer har sin egen æbleplantage på Lilleø ud for Lolland. Besøg frugtplantagerne på Fejø og tag en bid af sommeren. Færgen går fra Kragenæs på nordkysten.

Restauranten "Den fuldkomne fisker", som ligger bare 2 km.herfra, kan varmt anbefales. Restauranten har specialiseret sig i at udnytte de lokale råvarer, der hører til årstiden.

I kan ofte finde lækre hjemmeavlede grøntsager ved vejboder eller i producenternes gårdbutikker.

Frederiksdal Gods som ligger tæt ved Tårs bare 10 km. herfra producerer kirsbærvin af højeste kvalitet.

Er i et selskab på min. 10 personer kan I komme ud og smage og se vineriet.. Oplev hvordan vi laver vores forskellige vine, hvilke specielle processer og metoder vi bruger, for at lave vores kvalitets kirsebærvin.

Hvert år afholdes fødevarefestival i Sakskøbing, hvor de mange forskellige producenter kan præsentere deres produkter. Her kan I prøve at smage de Lollandske kvalitetsprodukter indenfor vin, kød, grøntsager og frugt.

Kunst og kultur

Besøg kunstneren Richard Winters hus i Vindeby bare 1 km. herfra.

Huset har været hans hjem fra 1993-2007. Det fungerede både som alelier, værksted, kunstkammer og beboelse.

I 1995 udsmykkede han over 72 kvadratmetermed 56 loft- og vægmalerier.

Fra 9/6 - 30/9 har huset åben: Weekend: kl. 14-17 Onsdag: 17-20


Klassiske koncerter på

internationalt niveau


Besøg den fantastiske koncertsal på gården  Elvermose som ligger bare 8 km. herfra. Hvert år i august og september  afholdes der klassiske koncerter på internationalt niveau. 

Hvert år afholdes Lys over Lolland som er en professionel kunst- og kulturfestival med det formål at vise dansk og international kunst på et højt kvalitetsniveau – De foregående år har festivallen varet 10 dage, med fuldt program dag og aften af udstillinger, koncerter, filmpremierer, og events.

Revenlowmuseet og Ridehuset i Reventlovparken 10 km. herfra byder på skiftende maleriudstillinger også af lokale kunstnere.

Ned i tempo på Lolland

Når I holder ferie på Lolland, vil I hurtigt mærke, at tempoet ændrer sig. Lolland har vand til alle sider og den fantastiske natur er med til at give et dejligt pusterum fra hverdagen. Med smukke vandrestier, kilometervis af dejlige badestrande og fine cykelruter kan I nyde den uspolerede Lollandske natur og komme helt ned i gear. Se mere på Visitlolland-falster.com