Husets faciliteter

Husets faciliteter

Haven er til fri afbenyttelse, gå en tur rundt om vores søer, eller snup aftensmaden på terassen hvor der må grilles i sommerhalvåret. I vores 100 år gamle rødbøg kan man svinge sig i det store reb der hænger fra dets grene. 

Tag en tur til Onsevig havn der blot ligger 3 km væk, med gode bademuligheder samt en lille iskiosk der holder åbent i weekenden i sommerferiens 6 uger. 

I det nordlige hjørne af første salen finder du vores lille tv-stue, her kan i sidde samlet og hygge med et spil kort eller slappe af med lidt tv. Det er også her i finder koden til vores wifi.


Her finder du også et mindre køkken til rådighed, det består af et køleskab samt to kogeplader, elkedel, kaffemaskine, miniovn og mikrobølgeovn, hertil er der service og vask. - her vaskes der op efter brug af servicen, senest ved afrejse. 

På gangen har vi to toiletter samt to bad, der er håndklæder at finde i skabene på badeværelserne. 

Sidst men ikke mindst har vi spisestuen, det er her der bliver serveret morgenmad ved aftalt tidspunkt. Det er en morgenbuffet der består af hjemmebagte boller, sæsonens frugt og vores egne hønseæg mm. Pris pr. person 80 kr.

Vores værelser består af:

Det grønne værelse

Det blå værelse

Broderi-værelset

Brude-værelset

Jagt-værelset

Høst-værelset

Peters værelse


Vi kan umiddelbart huse 16 personer, andre aftaler kan snakkes om ved booking.